New product

Hamac de grădină cu cadru suport pentru 2 persoane, Hamac dublu 220x160 cm, 200 kg - Albastru

899,99 lei

More info

Description

1.Hamac confortabil din bumbac cu suport. Datorita unei suprafete de intins peste medie, asigura o odihna confortabila pentru doua persoane. Mare, stabil, bine facut - asa poate fi descris acest produs.

2. Hamac dublu este fabricat din 70% bumbac, se simte moale si este usor de curatat. Un avantaj suplimentar este format de numeroasele corzi care sustin suprafata hamacului, ceea ce sporeste confortul in timpul odihnei.

3. PRACTICAL - Timp de asamblare: 10 minute. Asamblare usoara si rapida datorita uneltelor incluse si instructiunilor clare. La sfarsitul sezonului, setul poate fi dezasamblat cu usurinta. Standul se caracterizeaza prin usurinta, portabilitate ridicata si chiar rezistenta la intemperii.

4. Cadru este fabricat din otel, care este supus sablarii inainte de vopsirea cu pulbere; acest lucru face cadrul chiar si de 5 ori mai rezistent la deteriorari mecanice. Picioare: fixarea capatului profilului, fixarea bazei, pe care se sprijina cadrul (placi, placi), stabilizeaza cadrul.

5. Setul contine: un cadru -> lungime: 350 cm, inaltime: 125 cm, latime: 120 cm, capacitate de incarcare: 220 kg, profil gol 4x4cm I un hamac XXL 200kg (220x160cm), inclusiv husa de protectie, corzi de extensie, suruburi, precum si instructiuni clare de asamblare.

Hamac Potenza cu cadru pentru 2 persoane

Hamac confortabil din bumbac cu suport. Ofera o odihna confortabila pentru doua persoane. In plus, culorile frumoase adauga farmec gradinii sau balconului dumneavoastra.

Pe vreme insorita, puteti folosi hamacul ca pe un sezlong. Hamacul este locul perfect pentru a va relaxa, a citi o carte sau a viziona ceva pe smartphone.

Date tehnice ale cadrului

  • Lungime: 350 cm
  • Inaltime: 125cm
  • Latime: 120cm
  • Capacitate de incarcare: 220kg

Date tehnice ale hamacului XXL

  • Lungime totala: 310cm
  • Latime: 160cm
  • Pat de suspendare: 220cm
  • Capacitate de incarcare: 200kg

Un must-have absolut in gradina sau pe balconul dumneavoastra!

Data sheet

Data sheet

SetCadru Grande - 2 persoane până la 220 kg

Reviews

Reviews

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Hamac de grădină cu cadru suport pentru 2 persoane, Hamac dublu 220x160 cm, 200 kg - Albastru

Hamac de grădină cu cadru suport pentru 2 persoane, Hamac dublu 220x160 cm, 200 kg - Albastru

30 alte produse in aceeasi categorie: