Despre noi
Confortul, calitatea, relaxarea și originalitatea sunt principalele fundamente care însoțesc crearea mărcii noastre. Totul a început cu un simplu "draga mea, nu avem copaci în grădină și aș vrea să mă legăn într-un hamac". Așa am început să creăm.
Hamacele de grădină sunt pasiunea noastră, așa că petrecem ani de zile încercând să ne îmbunătățim tehnicile de producție, astfel încât fiecare element să fie de cea mai bună calitate. Realizăm cadrele cu ajutorul unor mașini profesionale, astfel încât fiecare element să se potrivească perfect. Găurile nu sunt găurite sau ciocănite, ci realizate cu ajutorul unui laser, astfel încât fiecare gaură să fie identică, iar oțelul din jur să nu fie deteriorat. Am eliminat denivelările inestetice din brațele ramei, astfel încât aceasta să arate și mai bine. Căutăm soluția potrivită pentru fiecare client în parte și, prin urmare, suntem extrem de atenți atunci când vopsim. Oțelul este mai întâi sablat și apoi acoperit cu pulbere. Oferim, de asemenea, cadre galvanizate, care au o durată de viață mai lungă și sunt mai rezistente la intemperii datorită galvanizării suplimentare la cald. Pentru cei mai pretențioși clienți, oferim, de asemenea, rame din aluminiu, care sunt realizate dintr-un profil gros, sunt foarte rezistente la intemperii și, cel mai important, ultraușoare - greutatea acestor rame este de numai 18 kg. Calitatea este foarte importantă pentru noi, de aceea, înainte de ambalare, încercăm fiecare element în parte

Calitatea este foarte importantă pentru noi, așa că încercăm și verificăm fiecare element înainte de ambalare. Această muncă suplimentară garantează faptul că clientul poate asambla întregul cadru fără efort.

Inspirația pentru baza de produse este familia, motiv pentru care veți găsi în gama noastră multe hamace de familie, produse pentru copii și cadre de familie.

În căutarea unor noi modele de hamace, ne-am dus la rădăcinile noastre, adică în America Latină, de unde provin cele mai vechi înregistrări ale fabricării de hamace. Hamacele pasiunii - acest slogan ne-a însoțit încă de la început și unde ai putea găsi mai multă pasiune decât la pionierii și cei mai buni experți în fabricarea hamacelor. De aceea, vă oferim hamace columbiene colorate, mari, făcute manual, din bumbac de înaltă calitate. Cele mai frumoase culori, modele și materiale.

De asemenea, punem accent pe unicitate printre hamacele clasice, multe modele la modă care nu pot fi găsite la alți producători. Alegerea grosimii materialului, numărul de sfori care susțin materialul, nodurile și culorile unice, toate acestea contribuie la unicitatea hamacelor noastre. Hamace moderne cu stâlpi pe care le-am găsit în India, cu două fețe, cu umplutură și perne și numeroase matlasări, cu siguranță un finisaj de înaltă calitate.

Povestea din spatele brandului Potenza este simplă, dar pasiunea ne conduce mai departe. Vrem să contagiem pe toată lumea cu dragostea de a se odihni în hamacuri. Este un sentiment foarte special atunci când țesătura moale îți înfășoară corpul și plutești deasupra solului. Toată lumea ar trebui să încerce măcar o dată și vă garantez că va deveni relaxarea lor preferată.

Hamacele sunt recomandate pentru case, grădini, zone de relaxare în birouri și școli.