MORENA/KIWI/Q6

New product

Hamac de grădină pentru 2 persoane, Morena 230x160cm, 220kg - Kiwi

529,99 lei

More info

Description

 • Dimensiuni

  • Lungime totală: 330 cm 
  • Lățime: 160 cm
  • Lungimea țesăturii: 230 cm
  • Capacitate de încărcare: 220 kg 
 • Grosimea materialului de 380 g/m2 al pânzei de hamac se caracterizează prin rezistență ridicată, precum și prin confort ridicat. Datorită densității ridicate a materialului, acesta este foarte rezistent la sarcini.

 • Mai multe corzi care susțin hamacul. Acest lucru asigură un confort mai bun la culcare. Corzile în sine sunt împletite manual și ies direct din țesătură.

 • 100% bumbac în material, ceea ce face hamacul mai respirabil, moale la atingere și ușor de întreținut. Datorită bumbacului, este asigurată o circulație adecvată a aerului. 

 • Poate fi spălat conform instrucțiunilor, la 30 de grade, după ce corzile au fost legate mai întâi.

 • Marginile întărite ale țesăturii garantează durabilitatea. 

 • Modele unice și culori ieșite din comun

Hamacul mare de grădină marca Potenza, fabricat în Columbia din bumbac, este o alegere perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze în grădină sau pe terasă într-un mod confortabil și stilat. Iată o descriere a acestui hamac:

Eleganță și Confort la Tine Acasă:

Hamacul Potenza este o expresie autentică a relaxării și a stilului. Fabricat în Columbia, o țară cunoscută pentru tradiția sa de țesut bumbac de înaltă calitate, acest hamac emană o simplitate și un farmec deosebit. Este conceput pentru a aduce o notă de eleganță grădinii tale sau oricărui spațiu exterior.

Materiale de Calitate Superioară:

Acest hamac mare este confecționat din bumbac de înaltă calitate, care este moale la atingere și durabil. Structura sa este solidă și rezistentă, oferind o capacitate de greutate adecvată pentru două persoane. Cu o atenție deosebită acordată detaliilor și finisajelor, Potenza te va cuceri cu calitatea sa premium.

Design Spațios și Confortabil:

Cu dimensiuni generoase, acest hamac oferă suficient spațiu pentru a te întinde confortabil. Este proiectat pentru a-ți oferi o senzație de flotare plăcută, permițându-ți să te relaxezi complet în timpul zilei sau să privești stelele noaptea. Acest hamac este locul ideal pentru o siestă plăcută sau pentru a citi o carte în voie.

Ușor de Montat:

Potenza vine echipat cu tot ce ai nevoie pentru a-l monta rapid și ușor. Fie că îl prinzi între doi copaci, folosești un suport pentru hamac sau îl atașezi la un cadru special, instalarea este simplă și fără efort.

Data sheet

Data sheet

SetHamac
Tragfähigkeit220

Reviews

Reviews

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Hamac de grădină pentru 2 persoane, Morena 230x160cm, 220kg - Kiwi

Hamac de grădină pentru 2 persoane, Morena 230x160cm, 220kg - Kiwi

30 alte produse in aceeasi categorie: