ACEST PRODUS NU MAI ESTE ÎN STOC

New product

Hamac cu bara de grădină cu cadru suport pentru 2 persoane, Panama 210x140cm, 200kg - Albastru

1 529,99 lei

More info

Description

Hamacul Panama este moale și ușor de curățat. Numeroasele corzi care susțin suprafața hamacului sunt un avantaj suplimentar care sporește confortul de culcare.

Hamacul este cusut manual în India.

Este livrat cu o pernă confortabilă pentru o odihnă mai bună.

Hamacul este umplut cu material de umplutură moale, ceea ce îl face moale și foarte confortabil pentru odihnă. Grinzile încrucișate mențin materialul la locul lui, astfel încât să nu se îndoaie. Vă puteți simți "ca pe un nor"

Date tehnice ale hamacului Panama Hamac XXL

  •  Lungime totală: 340 cm
  • Lățime: 140cm
  • Pat de suspendare: 210cm
  • Capacitate de încărcare: 200kg

În plus, culorile frumoase adaugă farmec grădinii, balconului sau terasei dvs. Un loc de relaxare excelentă în aer liber pentru întreaga familie.

Poate fi suspendat de un cadru. De asemenea, funcționează și la camping, datorită legăturilor atașate îl puteți agăța de copac.

Dimensiuni

  • Lungime 350 cm, 
  • Lățime 120cm
  • Înălțime 125 cm
  • Capacitate de încărcare 220 kg 
  • Greutate: 22 kg

Sablarea oțelului înainte de acoperirea cu pulbere asigură o rezistență ridicată la condițiile meteorologice, cum ar fi ploaia, soarele etc. În plus, acoperirea este rezistentă la deteriorări mecanice și oferă un aspect foarte estetic. Suntem singura companie care își sablează toate cadrele înainte de vopsire, ceea ce garantează o rezistență de până la 5 ori mai mare la deteriorări mecanice.

Piciorul este plasat pe picioarele profilului pentru a proteja podeaua pe care se află cadrul, pentru a crește stabilitatea în timpul utilizării hamacului și, de asemenea, pentru a proteja capetele profilului de deteriorare. Piciorul nostru este conceput pentru a oferi un suport ideal pentru cadru. Piciorul patentat și proprietar al designului nostru, are o suprafață de contact de până la 4x5 cm. Acest lucru este incomparabil mai mult decât cadrele de la alte companii, care se sprijină doar pe vârful profilului.

Rezistență ridicată a cadrului

Construcție stabilă 

Kit de asamblare în cutie - poate fi asamblat direct din cutie

Profil de 4x4 cmCadrul Potenza este perfect pentru iubitorii de relaxare în aer liber. Cu o lungime de 350 cm, acest cadru de hamac XXL realizat din oțel oferă o bază stabilă și rezistentă la intemperii pentru hamacul dvs. 

Fie în grădină, pe balcon sau pe terasă - acest cadru pentru hamac vă permite să vă bucurați de oazele de odihnă oriunde. cu o capacitate de încărcare de 220 kg, acest cadru este extrem de robust și stabil. Poate suporta cu ușurință greutatea a două persoane, astfel încât să vă puteți relaxa în companie. 

Materialul din oțel asigură durabilitate și rezistență la intemperii. Fie că este vorba de vânt, ploaie sau soare, acest cadru de hamac vă va rămâne fidel. cadrul Potenza este ușor de asamblat și oferă o opțiune de ajustare flexibilă pentru hamace de diferite dimensiuni. 

Datorită designului se integrează armonios în orice ambianță de exterior. Confortul și stilul merg mână în mână.relaxați-vă și oferiți-vă puțin timp liber în propriul hamac pe cadrul Potenza. Bucurați-vă de natură, de vremea bună și veniți să vă odihniți ori de câte ori aveți chef. 

Investește în calitate și creează un loc de relaxare în casa ta.

Data sheet

Data sheet

SetCadru Grande - 2 persoane până la 220 kg
Tragfähigkeit220

Reviews

Reviews

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Hamac cu bara de grădină cu cadru suport pentru 2 persoane, Panama 210x140cm, 200kg - Albastru

Hamac cu bara de grădină cu cadru suport pentru 2 persoane, Panama 210x140cm, 200kg - Albastru

30 alte produse in aceeasi categorie: